Selecteer een pagina

Nieuw Showkoor!

promo facebook

 

Hoera! We zijn officieel van start gegaan met mijn nieuwe project: Een mega showkoor mét band, genaamd Popkoor Prestige.

Pop & cultuurcentrum Manifesto in Hoorn wordt de repetitie locatie, hoe fantastisch is het om te groeien en ontwikkelen in een echt theater. Het showkoor krijgt een modern repertoire, actuele hits en is toegankelijk voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes van 12 tot 65 jaar. We repeteren elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Naast de gezelligheid die zo’n groep met zich meebrengt, gaan we werken aan meerstemmige (minimaal 4) arrangementen op hoog kwaliteitsniveau. Denk aan U2, Christina Aguilera, Sam Smith, Dotan, Marco Borsato, Anouk, Alicia Keys, etc.

Het doel is om het grootste showkoor van Nederland te worden en grote shows neer te zetten met choreografie, licht en geluid, band, solo’s en alles wat er bij komt kijken.

Wil je meezingen? Dat kan, geef je op via www.popkoorprestige.nl of stuur stuur mij een mail (info@tonvandiepen.nl). Je ontvangt dan van te voren de bladmuziek op en de extra informatie.

 

Extra Informatie:

  • Als nieuw lid mag je 2 keer gratis meezingen
  • Iedereen krijgt (individueel)  een stemtest om de muzikaliteit te testen, het stembereik te meten zodat ik weet op welke plaats binnen de groep je het beste uit de verf komt.
  • Na officiële aanmelding kost het lidmaatschap €5,- per repetitie. Dat komt neer op €210,- per jaar, en is per 3 maanden opzegbaar.

 

blij zingen